blogi,  sattumia

#profiilikuvahaaste

Mamma rimpuilee -blogin Laura heitti profiilikuvahaasteen. Vastaan täten omalla pärställäni.

Tästä ei saa millään kirjoitettua hassunhauskaa postausta, koska minun profiilikuvani ovat hillittyjä ja asiallisia – ihan niin kuin minäkin. Kysykää vaikka avomieheltä.

Ensimmäinen profiilikuvani on vuodelta 2010. Epäilen, että liityin Facebookiin jo vuonna 2007, mutta en tiedä, mitä ensimmäisille profiilikuvilleni on tapahtunut. Ainakaan niitä ei ole tarvinnut sensuroida Facebookin toimesta, sen voin sataprosenttisella varmuudella sanoa.

Näihin profiilikuviin liittyy ihania muistoja.

2010sep
Syyskuu 2010. Ryhmäkuva haagilaisesta kamarikuoro Quod Libetistä. Olen tuo tuossa mustassa mekossa, punainen ruusu rinnuksissa.

 

2011okt
Lokakuu 2011, oma koti, Haag, Alankomaat. Pientä tekotaiteellisuutta havaittavissa tässä blondin sinkkutytön itsestään ottamassa valokuvassa.

 

2012juni
Kesäkuu 2012, Boston, huone 609. Otin itsestäni kuvan nykyisen avomieheni (tuolloisen heilani) hotellihuoneessa. Olimme tavanneet toisemme bostonilaisessa baarissa pari päivää aiemmin. Tämän tuhmempia kuvia ei nörtti pysty miehen hotellihuoneessa ottamaan.

 

2012juni2
Kesäkuu 2012. Hän tuijottaa haaveellisena ohikiitäviä maisemia matkalla Bostonista New Yorkiin. Hän on rakastunut. Linja-auton ikkuna on märkä.

 

2012aug
Elokuu 2012. Soutumatkalla Bostonin Jamaica Bond -lammella. Vähäpukeisin profiilikuvani, kymmenisen kiloa sitten.

 

2012elo
Elokuu 2012, Provincetown, Cape Cod, MA: Romanttisen illallisen jälkeen. Minulla on kerrankin siistit kulmakarvat ja laitetut kynnet, koska asun Amerikassa.


2013aug
Elokuu 2013, Suomen Pirkkala: Pikkuveljen kanssa rautakaupassa. Veli suhtautui jokseenkin lakonisesti huvitteluuni saunahattuhyllyn äärellä.

 

2014jun
Kesäkuu 2014. Melkein nelikymppinen nainen turkulaisessa baarissa pehmoeläimen kanssa.

 

2015maart
Maaliskuu 2015, Hawi, Havaiji. Ukulele, aurinko, loma, avomies, simpukkakoru, paratiisisaari. Ei kosittu.

 

2015mei8
Toukokuu 2015, Utrecht. Olin yhdeksän päivää aikaisemmin tehnyt positiivisen raskaustestin ja vielä onnellisen tietämätön siitä, että pari viikkoa myöhemmin kituisin kolmisen viikkoa sängyn pohjalla raskauspahoinvoinnin kourissa.

 

2016dec6
Itsenäisyyspäivä 2016, kotona Utrechtissä. Univelkainen pikkuvauvan äiti, pientä kaksoisleukaa havaittavissa. Alkoholia lasissa ja asu kohdallaan.


2017jan
Tammikuu 2017, Utrecht. Pizzalover treffeillä avomiehen kanssa aterimet ojossa. Elämä on laiffii.

Rakkain näistä on tuo Havaiji-kuva vuodelta 2015. Se on nytkin profiilikuvana. Vaihdan sen sitten, kun minusta saa otettua uudemman, yhtä rentoutuneen kuvan. Ehkä siinä vaiheessa, kun taapero nukkuu kokonaisia öitä ja on oppinut kävelemään horjahtelematta.

Olen melko varma, että siihen päästään seuraavan kymmenen vuoden aikana.

3 Comments

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: