Yleinen

Kandi kasassa

Tänään vietetään Maailman IBD-päivää ja minulla on muutakin syytä juhlaan. Jätin äsken valmistumispyynnön Helsingin yliopiston Kotimaisten kielten ja kirjallisuuksien kandiohjelmasta (opintosuuntana suomen kieli).

HY:n opetus on ollut mahtavaa ja opettajien innostus tarttuvaa. Olen yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa ihmetellyt kielen ja kielenkäytön ilmiöitä. Nautin erityisesti sanojen merkitysten pohtimisesta. Kandidaatintutkielmassani käsittelin asiakas- ja potilas-sanojen semantiikkaa.

Terveydenhuollon kieli kiinnostaa minua, sattuneesta syystä. Farmasian alan koulutuksen lisäksi minulla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus terveydenhuollosta IBD-potilaana.

Aion jatkaa suomen kielen opintoja työn ohella. Tuntuu siltä, että olen löytänyt oman juttuni.

2 Comments

    • satu

      Kiitos! Mä teen osa-aikatöitä, se auttaa. Mutta kyllähän siihen iso osa vapaa-ajastakin on mennyt. Opiskelu on mun harrastus. 😊

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: