Yleinen

Kandi kasassa

Tänään vietetään Maailman IBD-päivää ja minulla on muutakin syytä juhlaan. Jätin äsken valmistumispyynnön Helsingin yliopiston Kotimaisten kielten ja kirjallisuuksien kandiohjelmasta (opintosuuntana suomen kieli).

HY:n opetus on ollut mahtavaa ja opettajien innostus tarttuvaa. Olen yhdessä muiden opiskelijoiden kanssa ihmetellyt kielen ja kielenkäytön ilmiöitä. Nautin erityisesti sanojen merkitysten pohtimisesta. Kandidaatintutkielmassani käsittelin asiakas- ja potilas-sanojen semantiikkaa.

Terveydenhuollon kieli kiinnostaa minua, sattuneesta syystä. Farmasian alan koulutuksen lisäksi minulla on pitkäaikainen ja monipuolinen kokemus terveydenhuollosta IBD-potilaana.

Aion jatkaa suomen kielen opintoja työn ohella. Tuntuu siltä, että olen löytänyt oman juttuni.

4 Comments

  • satu

   Kiitos! Mä teen osa-aikatöitä, se auttaa. Mutta kyllähän siihen iso osa vapaa-ajastakin on mennyt. Opiskelu on mun harrastus. 😊

 • Taije

  Täältä Oulustakin onnittelut tutkinnon suorittamisesta.

  Pitkästä aikaa luin taas blogiasi. Sitä on todella mukava seurata. Ei ihme, että olet kiinnostunut suomen kielestä, koska blogitekstisi on niin sujuvaa, soljuvaa ja miellyttävää lukea.

  Toivottavasti elämänne on ollut tänä vuonna helpompaa viime ja edellisvuoden raskaiden vaiheiden jälkeen. Mukavaa kesän jatkoa koko porukallenne!

  • satu

   Kiitos paljon kivasta kommentista ja palautteesta, tosi kiva lukea! Kirjoitan pian taas, kunhan kesäloma alkaa. 🙂

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: