perhe

21. joulukuuta – 7-vuotias

Sen hammasrivistö näyttää pyörätelineeltä. Se uskoo vielä joulupukkiin, Sinterklaasiin, tonttuihin, hammaskeijuun ja joskus valitettavasti myös mörköihin. Se rakastaa kaikkia läheisiään kovasti ja kertoo sen joka päivä. Sillä on valtava mielikuvitus. Se puhuu koko ajan ja haluaa osallistua kaikkiin keskusteluihin. Se menee nukkumaan viimeistään kahdeksalta ja herää ennen seitsemää. Aamu- ja iltatoimien aikana sille tulee monta ideaa, joita se lähtee heti toteuttamaan. Se osaa uida ja sitoa kengännauhat. Se rakastaa juhlia, yksisarvisia ja vaahtokarkkeja. Sen lempiväri on sininen. Se nukkuu parhaiten äidin tai isin vieressä. Sen lempiruoka on pasta ketsupilla. Sille ei mene mikään käsky läpi ilman perusteluja, mutta sitä voi tarvittaessa vielä vähän jekuttaa. Se tietää, että kastemadolla on kymmenen sydäntä. Se rakastaa vitsejä ja yllätyksiä. Aamulla se herää, venyttelee ja on ensin pitkän aikaa ihan hiljaa. Se osaa lukea, kirjoittaa kaunoa ja korjata äidin hollantia. Se pyytää lukemaan ääneen, kuuntelee tarkkavaisesti ja pitää kädestä kiinni. Sen käsi on lämmin ja pehmeä kuin vauvalla.

Ihana tyyppi.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: