elämä alankomaissa,  hollanti

18. Lijnmarkt

Ylitetään Oudegracht ja käännytään oikealle.

Lijnmarkt on lyhyehkö ostoskatu, jolla kannattaa käydä vaikka pelkästään ikkunaostoksilla. Sen varrella sijaitsee söpö nappikauppa; pieni liike ja sen näyteikkuna täynnä tilpehööriä! Myös yksi harvoista täkäläisistä neulontatarvikkeisiin erikoistuneista liikkeistä on samalla kadulla.

Ja sitten on sellainen mieletön uusi juustokauppa, josta myydään ehkä kaikkia maailman juustoja. Ostin viimeksi tryffelipecorinoa ja manchegoa. Oi, ja se kakkuleipomo ja sen herkullinen näyteikkuna. Ai niin, ja vielä suklaakauppakin, jossa voi seurata suklaan valmistumista.

Minullehan kävi Lijnmarktilla sillä tavalla, että minua kosittiin.

One Comment

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: