Yleinen

4: Nostalgia

Poikkesin viime viikolla ihmettelemään Kölnin tuomiokirkkoa. Sitä tuijottaessani kävin läpi kokonaisen assosiaatioketjun, jonka tuloksena seisoin arkiaamuna saksalaisella aukiolla itse aiheuttamani tunnekuohun vallassa.

Kölnin tuomiokirkosta tuli tietenkin mieleen Ultra Bran laulu Minä suojelen sinua kaikelta. Se muistutti minua Farmasiakunnan Laulajista, opiskeluaikojeni kuorosta, jonka kanssa esitimme covereita. Opiskeluaikoihin taas liittyy minulle silloin tärkeä ystävä, jota en ole viime vuosina paljon nähnyt, koska elämä on vienyt eri suuntiin.

Sitten olinkin yhtäkkiä miettimässä koko ulkomaille muuttoa ja kaikkea sitä, mitä jätin taakseni 17 vuotta sitten. Minulla oli Helsingissä laaja sosiaalinen verkosto, joka koostui tosi hauskoista tyypeistä.

Elämäni Hollannissa on todellakin hyvää ja onnellista. Pitäisi vain välillä päästä oman heimon pariin kikattamaan ja ehkä suorittamaan yhdet kunnon pikkujoulut. Tämän paremmin en osaa sitä selittää.

Ihanaa pikkujouluaikaa erityisesti kaikille niille, jotka tunnistavat itsensä tästä tekstistä. Pistäkää tekin Ultra Bran Kroketti soimaan.

One Comment

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: