arki,  sattumia

Mietin tässä, että…

… olen näköjään kuitenkin laihtunut vuoden alusta lähtien melkein kuusi kiloa. Vähemmän leivoksia ja enemmän urheilua – se on se kalorimatematiikkaan perustuva ihmedieetti, jota olen noudattanut.

… milloinkohan ehtisin taas Suomeen. H niin kuin Hausfrau -blogin Jenni postasi juuri Insta-stoorissaan kuvan karjalanpiirakoista, ja minulle tuli heti hinku suomalaiseen supermarkettiin hankkimaan takaisin ne kuusi kiloa.

… mitenköhän usein taaperolle saa syöttää lettuja. Entä ranskalaisia ja ketsuppia?

… meidän ensi vuodelle suunnitellun pitkän matkan alkuun on aikaa enää noin 300 päivää.

… on hämmästyttävää, miten hyvin jooga tehoaa toimistotyön aiheuttamaan niskajumiin.

… pitäisikö puuttua asiaan jotenkin, jos taapero tokaisee hienosti suomeksi, ettei ole ihminen, vaan pieni tyttö. Voisiko tasa-arvo- ja/tai nisäkäslajikeskustelut jättää tuonnemmaksi?

… on hyvä lukea suomenkielisiä sanomalehtiä, jotta pysyy kärryillä. Tänäänkin törmäsin Hesaria lukiessani kahteen uuteen termiin: kehärata ja lähimaksu.

… mistäköhän saisi taaperon synttäreille edullisen Puuha-Pete-, Tuomas Veturi- tai Barbapapa-kakun?

… jos olisin rokotevastainen, olisin saanut vettä myllyyn: otin eilen influenssarokotteen ja sairastuin tänään flunssaan. Kyseessä on kuitenkin sattuma – avomies ja taapero ovat köhineet koko alkuviikon, ja nyt on minun vuoroni. Olen kiitollinen työnantajan tarjoamasta ilmaisesta rokotteesta.

… osaankohan vielä lasketella tai ratsastaa. Unohtuvatko sellaiset taidot? Pitäisi ainakin varata ennen ensi vuoden matkaa muutama ajotunti, koska olen ajanut autoa viimeksi yli kymmenen vuotta sitten.

… miksi meidän takapihalla on kolme palomiestä. Onkohan heillä työpaikan virkistyspäivään liittyvä Utrecht-kierros, tulivatko he hakemaan minua polttareihin vai palaako jossain?

… onko normaalia, että kutsun itseäni kultakalamme äidiksi. Odota vähän, Tim, äiti tuo sulle sinne kohta uuden kasvin.

Hyvää viikonloppua!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: