arki,  hollanninsuomalaisuus,  perhe

Vuoden viimeiset päivät: 19. joulukuuta

Heräsin aamulla kello 7 ja hiivin olohuoneeseen tarkistamaan tilanteen. Avomies ja taapero nukkuivat sohvalla. Alkuyö oli mennyt hyvin, mutta aamuyöllä taaperolle oli taas tullut kipeämpi olo. Avomies oli nostanut hänet viereensä sohvalle, johon taapero oli nukahtanut hetkessä.

He olivat hyvin suloisia tuhistessaan vierekkäin.

Taaperon mielestä oli ookoo jäädä leikkimään hoitajan kanssa. Päätin siksi ryhtyä itse töihin. Tein aamun töitä kotona, koska minun piti kirjoittaa keskittyneesti hollanninkielistä pöytäkirjaa. Iltapäivällä lähdin yskästä huolimatta Haagiin työpaikan brainstorm-sessioon ja jouluillalliselle. Onneksi on parasetamoli.

Jouluillallisella tarjottiin pitsaa – olen selvästikin valinnut itselleni sopivan työympäristön.

Puoli kahdeksan maissa minusta tuntui, että on kuitenkin paras lähteä kotiin lepäämään.

Jäljellä on kaksi työpäivää ennen joululomaa. Jännitys tiivistyy. Onko koko perhe lentokunnossa? Päästäänkö viettämään joulua Suomeen?

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: